Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
*Emmaljunga Brand Store Babyshower Barneklær Barnerommet Barnesikring Barnevogn Bilstoler Bære Leker Mamma SALG Spise drikke Stell & helse

VÅRT NYHETSBREV

Brooklyn Bridge NYC tapet

Walltastic

Skap en magisk verden med motiv fra den kjente Brooklyn Bridge i New York

699,00

Bestillingsvare

Skap en magisk verden med motiv fra den kjente Brooklyn Bridge i New York

Monteres med tapetklister for papirtapet

Instruksjoner - før du begynner:
Din nye tapet kommer i 12 deler. Vi anbefaler at du legger ut samtlige deler på gulvet i riktig rekkefølge før du begynner for å sikre at ingen del er skadet.

Om du finner en skadet del skal du kontakte butikken du kjøpte Walltastic i. Ettersom det er monteringen av den første delen som bestemmer hvordan resten av delene skal settes opp, er det viktig at du er nøyaktig og tar deg tid til å plassere den korrekt.

Montering av delene:

1. Velg del nummer 1.
2. Legg delen med forsiden ned på en flat overflate. Stryk på tapetklisteret og posisjoner den på veggen.
3. Gjenta det samme for tapetdel 2-12 fortløpende uten opphold. Vent ikke for lenge med å sette opp hver enkelt del, da det kan bli vanskelig å montere en rett linje.
Så fort delene er oppsatt på veggen, begynner tapetklisteret å tørke, så vær klar til å sette opp alle delene fortløpende før du tar en pause.

Det er normalt for en fuktig tapetdel å ekspandere (maks 1,25cm). Når tapeten tørker kan den trekke seg sammen noen millimeter, noe som gjør at det er meget viktig at du setter opp hver del kant-i-kant uten mellomrom.

Fjern forsiktig eventuelt tapetklister som kommer frem i sprekkene eller på forsiden, dette gjør du enklest med en myk klut. For mye gniing og vasking kan gjøre så fargen forsvinner fra tapeten.

Mål: 244 x 305 cm