Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
*Emmaljunga Brand Store Babyshower Barneklær Barnerommet Barnesikring Barnevogn Bilstoler Bære Leker Mamma SALG Spise drikke Stell & helse

Easygrow Mini lilla

Easygrow

bilstolpose

Smart bilstolpose fra Easygrow som passer de fleste bilstoler

NOK 849,-

Bestillingsvare

Easygrow er produsert i materialer som blant annet er Øko Tex 100 sertifisert. Easygrow bruker ingen giftige eller helseskadelige flammehemmere! Posen har en lengde, passer de fleste bilstoler og bager.
Easygrow er en moderne og brukervennlig pose fra 0-1 1/2 år. Den er lett, lekker og enkel i bruk, og en av de lengste bilstolposene og mest funksjonelle på markedet. Sove i trygt miljø! Vi er opptatt av at ditt barn skal sove i et trygt og godt miljø.

Easygrow er derfor produset med kvalitetsdun som har en fantastisk evne til å holde barnet varmt. Innsiden er av bomull som puster godt og er mykt å ligge på. På ryggen er MINI isolert med down touch som gjør at posen ikke blir for varm i en tett bilstol. Slik vil barnet holdes passe god og varm. Det er glidelås i front som gjør det enkelt å åpne og lukke posen. Samtidig som den er utstyrt med universal tilpasning til seler på ryggen og siden.

Produktdetaljer:

Easygrow: Mini
Kan vaskes i maskin 40 grader, må tørkes i trommel med 3-4 tennisballer.
Tilpasset 5 punkt-seler til bilstol.
Innertrekk: 100% myk Bomull.
Yttersiden er av 100 % polyester og er vannavissende med 5000mm vannsøyle.
Universal tilpasning for hull til seler.
Materialer Öko Tex 100 Standard.


VÅRT NYHETSBREV