Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
*Emmaljunga Brand Store Babyshower Barneklær Barnerommet Barnesikring Barnevogn Bilstoler Bære Leker Mamma SALG Spise drikke Stell & helse

Easygrow Nature grå melert

Easygrow

barnevognspose

En teknisk god og varm pose som holder en god varmebalanse både på varme og kalde vinterdager!

NOK 2499,-

Bestillingsvare

Toppmoddellen til EasyGrow dunposer! Mer dun og ingen gjennomtrengelige sømmer. Easygrow: Soveposen som kan forlenges! Skap et trygt miljø til barnet med easygrow fra nyfødt til ca 4 år. Easygrow er produsert i materialer som blant annet er Øko Tex 100 sertifisert og er fri for miljøgifter. Easygrow bruker ingen giftige eller helseskadelige flammehemmere!! Posen er på det korteste 98 cm og passer fint i de fleste barnevogns bager. Easygrow kan like fint brukes i bag som i sportsvogn, bilstol, pulk, seng eller på reise. Med enkle grep kan posen forlenges fra 98 til 130 cm. Du og ditt barn kan ha glede av Easygrow i lang tid. Easygrow er en unik dunpose med alle egenskaper som trendbevisste foreldre søker.Moderne farger og design i kombinasjon med naturlige materialer som puster og gir barnet det beste miljø og sove i!

Easygrow er en av de lengste posene på markedet, hele 130 cm lang. Posen er tilpasset sportsvogn og genial å bruke både hjemme og i barnehagen. Easygrow er en moderne og brukervennlig pose fra 0-4 år. Den er lett og lekker og har en unik forlengerdel som gjør posen til en av de mest funksjonelle på markedet. Sove i trygt miljø! Vi er opptatt av at ditt barn skal sove i et trygt og godt miljø. Easygrow er derfor produset med kvalitetsdun som har en fantastisk event il å holde barnet varmt. Innsiden er av bomull som puster godt og er mykt å ligge på. Ønsker dere ull under barnet kan man feste på Easygrow lammeskinn inni eller under dunposen. Easygrow er testet og godkjent etter europeisk standard. Easygrow kan brettes ut å brukes som leketeppe. Det er glidelås i front som gjør det enkelt å åpne og lukke posen.

Kan brettes ut som leketeppe
Bunn kan taes av slik at barnet kan sitte i posen selv med sko.
Passer i vogn, bilstol, seng.
Varm og god i pulk
Lett og praktisk å ha med på reise
Kan vaskes i maskin
Tilpasset 5 punkt-seler til barnevogn
Antiskli i rygg.
Avtagbar flanellpute følger med
Tilbehør: Easygrow lammeskinn fra New Zealand
Ekstra flanellpute 2 pk.
Yttersiden er av 100 % polyester og vannavvisende.


VÅRT NYHETSBREV