Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
*Emmaljunga Brand Store Babyshower Barneklær Barnerommet Barnesikring Barnevogn Bilstoler Bære Leker Mamma SALG Spise drikke Stell & helse

Britax Dualfix i-SIZE Storm Grey

Britax

Gjør hver dag til en spesiell dag - her er den nye roterende Britax bilstolen for barn fra 0 til 4 år(105 cm).

NOK 5999,-

Bestillingsvare

Gjør hver dag til en spesiell dag
DUALFIX i-SIZE er det mest fleksible alternativet for barnet ditt – fra fødsel til 4 år (105 cm). Setet med 360-graders rotasjon tilbyr maksimal komfort for foreldre og barn og kan brukes både bakovervendt og forovervendt. Og takket være den sideveis rotasjonen mot den åpne bildøren blir det lekende lett å plassere barnet i setet og å feste sikkerhetsselen. Alt kombinert med et stilig og moderne design og vår ekspertise innen bilsikkerhet for barn – for din trygghet på enhver reise.


i-Size (ECE R129)
40 cm - 105 cm
Nyfødt - 18 kg
Nyfødt - 4 år

4 ÅR, 200 UKER, 1500 DAGER, 1 BILSETE – KONSTANT KOMFORTABEL
I løpet av de første fire årene i livet vokser barnet ditt omtrent 52 cm. Det betyr at barnet vil ha vokst ut av 8 klesstørrelser før de fyller fire år. DUALFIX i-SIZE byr på konstant komfort i denne perioden. Med 12 hvileposisjoner forovervendt og bakovervendt, inkludert en ergonomisk flat liggeposisjon for en nyfødt og forlenget beinplass for din «store» lille. Dette betyr maksimal komfort for de første 1500 dagene i ditt barns liv.

BETRYGGENDE SIKKERHET – HVER DAG
Ditt barns sikkerhet er vår prioritet. Det er grunnen til at vi ikke går på akkord når det gjelder sikkerhet. Britax sine interne standarder er strengere enn kravene i den gjeldende standarden ECE R129 (i-Size). DUALFIX i-SIZE har et stort antall innovative sikkerhetsfunksjoner; for eksempel den optimaliserte sidekollisjonsbeskyttelsen SICT innvendig, implementert med et spesielt stålelement inne i setet. Eller det patenterte Pivot Link ISOFIX-system. Dette sørger for at barnet ditt er best beskyttet i en ulykke, enten det er forfra, fra siden eller bakfra. Det er en ting du kan stole på.

KVALITET – PRODUSERT I TYSKLAND
Britax tror at produktutvikling og produksjon bør være så nært som mulig. Det er grunnen til at DUALFIX i-SIZE er fullstendig utviklet, designet og produsert i Tyskland. Og det har bare blitt godkjent etter utallige tester i Britax sitt moderne interne kollisjonstestanlegg. Slik kan Britax garantere best mulig kvalitet for sine kunder. Og dette gjelder ikke bare for setekomponentene men også trekk og stoff, alt er produsert i Europa. Alt dette for å sikre at dine og våre barn alltid er sikre på veien.

360-graders rotasjon gjør det enkelt å flytte setet fra bakovervendt til forovervendt og tilbake uten må måtte montere setet på nytt. I tillegg kan setet svinges mot den åpne døren på en parkert bil så det blir enkelt å plassere barnet og å feste sikkerhetsselen. Deretter svinger du bare setet tilbake til ønsket kjøreretning til det klikker på plass, så er dere klare til avgang.

Støttebøylen bidrar ikke bare til å forhindre at bilsetet velter i en kollisjon, den kan også justeres med hele 8 grader. Dette lar deg enkelt justere støttebøylen mot bilens ryggstøtte og gir barnet ditt 10 % ekstra beinplass.

Den integrerte SICT inside gir barnet overlegen beskyttelse i tilfelle en sidekollisjon. SICT inside beskytter barnet ditt mot støt samtidig som den absorberer energi. Og du trenger ikke å tilpasse eller justere noe – SICT inside er alltid klar når du trenger den.

Dersom det forekommer kollisjonsstøt, vil det patenterte Pivot Link System rette kraften nedover i bilsetet og så fremover. Dette reduserer faren for hode- og nakkeskader.

Bakovervendte bilseter tilbyr den beste beskyttelsen i tilfellet frontkollisjon – som er den type ulykke som skjer oftest på veien. I en frontkollisjon med et sete som er bakovervendt, er kraften fra støtet ledet til bakdelen av setet, mens den resterende energien er spredd jevnt over på hodet, nakken og overkroppen. Med et forovervendt sete er energien fra sammenstøtet spredd ulikt i forhold til setestrukturen og fastholdelsessystemet – som kan medføre større skade på barnets kropp. Vi anbefaler at barn bør reise bakovervendt så lenge som mulig.

De myke, polstrede sidevingene fungerer som en kokong som ytterligere absorberer støt fra sidekollisjoner og reduserer risikoen for at barnet ditt tar skade.

Den V-formede nakkestøtten er spesielt designet for å kontrollere bevegelsen til barnets hode og gir optimal beskyttelse ved en sidekollisjon og samtidig maksimal komfort. I tillegg kan nakkestøtten og selen lett justeres fra forsiden av setet, slik at de passer barnets høyde.

De nye, myke selepolstringene av neopren med høy yteevne, passer komfortabelt på barnets bryst. De bidrar til å redusere barnets bevegelse i tilfelle en kollisjon og gjør 5-punktsselen enda mer komfortabel. I tillegg kan de lett tas av for å vaske uten å innvirke på selen.

Britax mener at den sikreste måten en kan sørge for at barnet sitter godt festet i barnesetet er med en 5-punkts sikkerhetssele. Det holder barnet trygt og stramt i det beskyttende setet. Dersom det oppstår en kollisjon, vil sikkerhetsselen fordele støtet utover 5 punkter; to over skuldrene, to ved hoftene og ett ved selespennet mellom beina. Dette beskytter barnet mot støt fra alle sider.

Støttebenet gir ekstra stabilitet for bilstolen via gulvet på kjøretøyet. Det minimerer vipping og roterende bevegelser, og minsker kraften forover på barnet ditt i en kollisjon, noe som beskytter barnet. For sikker montering kan støttebenet justeres til å passe høyden som passer best for bilen din. Den lettleste indikatoren viser deg når støttebenet er solid plassert på gulvet i ditt kjøretøy.

Ting kan fort bli grisete underveis. Barn kan søle drikker og bli bilsyke. Derfor Britax utviklet et setetrekk som tåler maskinvask og som er lett å ta av uten å koble fra sikkerhetsselen. Slik kan du enkelt fjerne sølet og fortsette turen.


VÅRT NYHETSBREV