Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
*Emmaljunga Brand Store Babyshower Barneklær Barnerommet Barnesikring Barnevogn Bilstoler Bære Leker Mamma SALG Spise drikke Stell & helse

Dr. Browns tåteflaske blå 250 ml 2 stk

DrBrown's

Den eneste fullventilerte tåteflasken garantert uten luftbobler og vakuum!

NOK 269,-

Bestillingsvare

Den eneste fullventilerte tåteflasken garantert uten luftbobler og vakuum!

Luft, vi kan ikke leve uten den. Men luftbobler inni en tåteflaske kan føre til kolikk, gulping og luftsmerter hos et spedbarn. Barnelege Dr. Craig Brown innså problemene som luftbobler kan forårsake, da han matet sitt eget barn med flaske.

Etter mange år med intens forskning utviklet han i 1996 Dr.Brown`s Natural Flow systemet. Det unike systemet består av en tåteflaske med en patentert innvendig luftventil som fjerner luftbobler og vakuum i morsmelk, morsmelk-erstatning og i alle andre typer væske. Ved bruk av Natural Flow systemet fjernes de mest velkjente årsakene til kolikk, og det er dessuten medisinsk bevist at risikoen for mellomørebetennelse reduseres. Sammenlignet med vanlige tåte-flasker kan ditt barn nyte et behagelig måltid uten avbrudd.

Du kan se forskjellen, og ditt barn vil oppleve den

Vitaminstudie av tåteflasker
Ny studie vedrørende vitamininnhold i tåteflasker:
En nylig utgitt universitetsstudie slår fast at i løpet av et flaskeernært måltid over en 20 minutters periode med en Dr.Browns flaske så opprettholdes så og si innholdet av vitamin C, A og E i melken.

I tradisjonelle tåteflasker forsvinner store deler av vitamininnholdet i løpet av måltidet grunnet luftbobler og vakuum.

Hva er fordelene?
Image of 154286
Det unike innvendige ventilsystemet:
Fjerner de mest velkjente årsakene til kolikk
Medisinsk bevist å reduserer risikoen for mellomørebetennelse
Opprettholder vitamin C, A og E innholdet i melken
Garanterer at ikke luft og vakuum utvikles i væsken.
Reduserer risikoen for gulping og luftsmerter.
Hvordan fjerner Dr.Brown`s Natural Flow systemet de mest velkjente årsakene til kolikk?
I alle tradisjonelle tåteflasker vil du se at luftbobler utvikles i væsken under måltidet. Dette forårsakes av et vakuum som trekker med seg luft inn gjennom smokken, og videre inn i flasken. Boblene blandes Image of 154311med væsken og mengden av luft som barnet ditt risikerer å svelge under måltidet fordobles. Dette skjer ikke ved bruk av Dr.Brown`s Natural Flow systemet.

Den patenterte innvendige luftventilen garanterer at ingen luftbobler eller vakuum utvikles i flasken under måltidet. At luftsluking under måltidet kan være årsaken til kolikksymptomer som luftsmerter og gulping, er et velkjent problem.

Hvordan reduserer Dr.Brown`s Natural Flow systemet risikoen for mellomørebetennelse?
Redusert risiko for mellomørebetennelse
Det vakuum som utvikles i vanlige tåteflasker, tvinger barnet ditt til å suge hardere og hardere for å få i seg en jevn flyt av væske. Dr.Craig Brown har bevist at denne sugingen kan føre til et negativt trykk inne i mellomøret.

Trykket kan transportere skadelig væske inn i mellomøret, og medisinske studier bekrefter at dette trykket en en medvirkende årsak til betennelse i mellomøret. Den patenterte Natural Flow ventilen sørger for at barnet ikke trenger å suge unaturlig hardt.

Hvorfor er Dr.Brown`s Natural Flow systemet mer behagelig for ditt barn?
Kontrolltester viser at Natural Flow er det eneste systemet for flaskeernæring som førger for en jevn flyt av væske under hele måltidet. Dette gir barnet muligheten til å suge i sin egen rytme.
Den patenterte NAtural Flow ventilen garanterer at smokken ikke kolapser, slik at barnet kan nyte et behagelig måltid uten avbrudd. Natural Flow systemet fra Dr.Brown vil ha en unik positiv effekt på ditt barn.
Du kan se forskjellen....... og ditt barn vil oppleve den

Dr. Craig Brown
Dr. Craig Brown
The Family Care Center i Mt.Zion, Illinois, USA

Craig Brown er en amerikans barnelege, spesialisert på familiemedisin, som driver sin egen praksis på the Family Care Center i Mt.Zion, Illinois, USA. I tillegg arbeider han for avdelingen for folkehelse i Macon County.

Som meget ettertraktet foredragsholder ved medisinske seminarer, har Dr. Brown blitt invitert til et anerkjent internasjonalt symposium (the International Symposium on Recent Advances in Otitis Media) som tar for seg temaet ørebetennelse, og de medisinske fremskritt som er blitt gjort i den forbindelse i senere tid. Dr. Brown har vært første lektor ved Southern Illinois University School of Medicine siden 1988.

Dr. Craig Brown arbeider som lege for deltakerne i de årlige Olympiske leker i Macon County, og skolelege ved de kommunale videregående skolene. I tillegg til å holde foredrag ved lokale skoler, fritids- og aktivitetssenter, underviser han også studenter ved medisinske høyskoler.

Familielegen Dr. Craig Brown er gift og har 3 barn. Som en meget fremragende elev, tok han eksamen og mottok sin Doctor of Medicine ved universitetet i Kansas City i 1984.

Dr. Brown er autorisert som diplomat i the American Academy of Family Practice, the Honor Society of Phi kappa Phi, og en rekke medisinske foreninger.

Image of 154545

Medical Design Excellence Awards 2000
Medical Design Excellence Awards 2000
Dr.Brown`s Natural Flow er den første tåteflasken noensinne, som har blitt tildelt den meget ettertraktede MDEA Awards premien. Medical Design Excellence Awards som i 2000 ble arrangert for 3. gang, godkjenner produktnyheter, design og interiør ekspertise, forbrukerfordeler, og kostnads effektivitet i forbindelse med produksjon og distribusjon av produkter til helsesektoren.

Dr. Brown`s tåteflaske var 1 av 29 vinnere innenfor 10 ulike kategorier i "Medical Design Excellense Competition", og ble valgt ut blant over 100 deltakere. Vinnerne representerte nasjoner fra hele verden, inkludert USA, Canada, Maylaisia og Nederland. Produktet ble utnevnt som vinner i "over-the-counter" og "self-care products" kategorien, av en jury bestående av 9 medlemmer med ekspertise innenfor biomedisink teknikk, menneskelige faktorer, industridesign, medisin, sykepleie, diagnostikk og medisinske forpakninger.

Utmerkelsen bekrefter tåteflaskens unike og innovative egenskaper, og de fantastiske fordeler fjerning av luft og vakuum vil innebære for flaskeernærte spedbarn.

"Det er en stor ære at landets største fagblad innen internasjonal medisinks utstyrsindustri, Medical Device and Diagnostic Industry, godkjenner vårt selskap som en fremragende ekspert innen utforming av medisinske produkter, sa oppfinneren Dr. Craig Brown etter utmerkelsen"

Vinnerne av konkurransen 2000 Medical Design Excellence Awards ble kunngjort under "Medical Design & Manufacturing East Conference and Exposition" i New York i juni 2000, der gull- og sølv premier ble delt ut. Mange av de vinnende produktene ble også stilt ut under begivenheten.

Americal Baby, Best of the year awards 2004
Dr. Brown`s Natural Flow systemet vant i 2004 prisen:
American Baby Best of the Year (AMBY 2004 prisen), som gjenkjenner produkter babyer ikke kan være foruten!

Omtrent 12.000 lesere av American Baby Magazine skrev inn for å fortelle om tre av sine favoritt produkter for barn. Over 36.000 stemmer ble telt og Dr.Brown`s flasken ble ranket som nr.15 på listen og ble tildelt prisen AMBY 2004 Hororable Mention Award. Dr.Brown`s flasken mottok prisen for sine egenskaper i "kampen mot kolikk" og det unike ventilsystemet.

Leserne sa: "Designen er skarpsindig fordi den forhindrer reduserer gulping, raping og luftsmerter etter måltidet. Flasken gjør barnet lykkelig igjen!


VÅRT NYHETSBREV